Descoperă Turneul Pragmatic Play de la NetBet


Este timpul să te pregătești pentru o aventură palpitantă în lumea cazinourilor online! În perioada 6 – 20 Noiembrie, NetBet Cazino îți aduce o provocare de neuitat: Turneul Pragmatic Play Noiembrie. Cu premii în valoare totală de 25.000 RON cash și 20.000 de runde gratuite, acesta este un eveniment pe care nu îl vei vrea să îl ratezi.

Ce trebuie să știi despre Turneu

Turneul Pragmatic Play se deschide pentru toți jucătorii care au efectuat măcar o depunere. În cadrul acestei competiții de la Netbet ai șansa să câștigi unul dintre cele 500 de premii, dintre care 100 sunt premii cash cu o valoare totală de 25.000 RON, iar celelalte 400 sunt premii constând în runde gratuite la captivantul slot Gates of Olympus.

Cum să participi?

Participarea la Turneul Pragmatic Play de la Netbet e simplă și accesibilă. Iată pașii pe care trebuie să-i urmezi:

  1. Alege un slot Pragmatic Play: Intră pe NetBet și selectează orice slot Pragmatic Play.
  2. Plasează pariuri: Între 6 și 20 noiembrie 2023, plasează pariuri de minim 1 RON pe sloturile alese.
  3. Avansează în clasament: Joacă și acumulează puncte pentru a avansa în clasament și a câștiga o parte din 25.000 RON cash sau din cele 20.000 de Runde Gratuite la Gates of Olympus.

Cum poți câștiga?

Succesul în acest turneu se bazează pe acumularea de puncte. Fiecare RON (bani reali) mizat îți aduce 220 de puncte. De exemplu, un pariu de 5 RON îți va aduce 1100 de puncte.

Menține-te în topul primilor 500 de jucători pentru a avea șansa la o parte din premiile cash sau runde gratuite. Îți poți verifica poziția direct în jocurile eligibile.

NetBet îți aduce și Drops & Wins la Pragmatic Play

Pe lângă premiile turneului, NetBet îți oferă și accesul exclusiv la promoția Drops & Wins, adăugând astfel și mai multă emoție și șanse de câștig.

NetBet Cazino îți deschide porțile unei lumi pline de emoție și premii generoase. Cu o varietate largă de jocuri oferite de Pragmatic Play și o structură de premii concepută pentru a recompensa cât mai mulți jucători, Turneul Pragmatic Play Noiembrie este evenimentul la care orice pasionat de cazinouri online ar trebui să participe.

Nu rata ocazia de a-ți încearca norocul pentru o parte din marele premiu. Intră pe Netbet acum!

Distribuiți.