Publicwin poker trebuie să recunoaștem că este un loc bun unde te poți afla dacă ești jucător de poker din România. Cazinoul românesc a făcut o mutare inteligentă prin crearea unei rețele proprii de poker și, deși traficul este mai mic decât în cazul altor rețele internaționale, întotdeauna vei găsi zeci de jucători la jocurile cash și chiar la anumite turnee. Majoritatea jucătorilor vine din România, iar în acest fel s-a creat o comunitate pe care ar fi bine să nu o ratezi!

Publicwin poker bonus și recompense

Publicwin poker nu oferă un bonus separat la prima depunere pentru jocul de poker, astfel că același pachet de bun venit al celor care se înregistrează în cazinoul Publicwin se aplică și la poker. Este vorba de un bonus de 200% până la 2000 RON (plus 500 rotiri gratuite fără cerințe de rulaj), iar despre acest lucru poți citi în recenzia noastră principală a Publicwin.

Poker jocuri cash

Publicwin poker oferă jocuri de bază ale Texas Hold’em, precum de tipul No-Limit, Fixed-Limit și Pot-Limit, deși doar primele două mese au un trafic adecvat. Ceea ce este ok, ținând cont de faptul că No-Limit Hold’em este de departe cel mai popular joc de poker și este cel mai căutat de către jucători. Este de înțeles de ce Publicwin se concentrează pe cele mai populare versiuni ale jocului. Un trafic stabil înseamnă că în scurt timp Publicwin va fi în poziția de a extinde opțiunile de joc și pentru jocurile Omaha la fel de bine.

Mesele sunt oferite în variante cu 6 locuri, 9 locuri, dar și un format cu 2 locuri, aceasta din urmă fiind cunoscută și ca mese Heads-Up. Există și opțiuni de viteză pentru jocuri, precum lent, normal și turbo.

Fotografii

Turneele Publicwin poker

Publicwin poker are de asemenea un număr limitat de turnee, oferind turnee cu taxă de participare sau cu acces liber. Mai mult de 20 de turnee sunt programate în fiecare zi cu câteva sute de jucători online la orele de vârf, astfel că putem spune că aproape în orice moment al zilei este câte un turneu.

Din nou, No-Limit Hold’em pare să acapareze toată atenția și mare parte din trafic, ceea ce nu este o surpriză. În timpul testelor noastre, am identificat taxe de înscriere pornind de la 0,20 € și mergând până la 5 €.

Există de asemenea și turnee unde ești acceptat doar în funcție de nivelul tău de rambursare a rake-ului, iar la acestea trebuie să ai cel puțin 50 € în secțiunea respectivă (sau 4000 de mâini jucate în ultimele 30 de zile) pentru a te califica la aceste mese.

Publicwin poker
Jocuri cashTexas Holdem (fără limită, cu limită
Turnee SpecialeSit & Go
Intervale pentru mizăTexas Holdem: 0,02-0,04 la 10-20$
Jucători activi online (în medie)150

Distribuiți.