Vlad poker utilizează softul de poker de la Relax Gaming Limited. Le oferă jucătorilor doar două dintre tipurile de poker de pe piață, adică Texas Hold’em și No Limit Texas Hold’em.

Vlad poker bonus și recompense

Vlad cazino vine acum cu oferte și mai atractive pentru jucătorii săi. Pe lângă bonusul inițial, cazinoul propune un bonus generos și pentru cei pasionați de poker. Vei putea accesa un bonus de 100% până la limita de 1500 RON, plus 225 rotiri gratuite CASH fără condiții de rulaj. Bonusul include și rotiri gratuite la sloturi populare:

  • 60 Rotiri Gratuite la Jungle Jamboree, cu o valoare a fiecărei rotiri de 0.4 RON.
  • 100 Rotiri Gratuite la slotul Fire Joker, cu o valoare a fiecărei rotiri de 0.25 RON.
  • 65 Rotiri Gratuite la Big Bass Splash, cu o valoare a fiecărei rotiri de 0.4 RON.

Vlad poker jocuri cash

HexaPro este unul din jocurile pe care îl poți încerca pe platforma Vlad. Acesta este un joc Texas Hold’em standard, în care te confrunți cu alți doi adversari. HexaPro este un software de poker produs de Unibet, care este parte a grupului Kindred, din care face parte și Vlad cazino. Este de văzut dacă responsabilii de la Kindred vor decide să crească numărul jocurilor de poker al Vlad cazino.

Vlad Cazino și-a îmbogățit oferta de poker cu introducerea jocurilor Banzai Cash. Banzai Cash este o variantă dinamică și rapidă de No Limit Texas Hold’em. În Banzai, poți începe călătoria cu 10 big blind-uri și ai șansa de a deveni un Sensei Banzai. La Banzai, te poți așeza la masă cu €1, €5, €20 sau €50 bani cash, fără o limită superioară a sumei pe care o poți avea la masă și cu posibilitatea de a părăsi masa oricând dorești.

Fotografii

Turneele Poker

Singurul tip de poker disponibil pe platforma Vlad este HexaPro, joc de Sit & Go cu 3 mâini, care îți oferă șansa să câștigi rapid până la 1000 de ori suma taxei de participare. Fiecare HexaPro are un fond de premiere atribuit aleatoriu și îți oferă șansa de a juca pentru marele premiu de 100000 €. Taxa de participare este cuprinsă între 1 € și 100 €.

Jocuri cashHexaPro
Turnee SpecialeSit & Go
Intervale pentru mizăHexaPro: 1 € la 100 €
Jucători activi online (în medie)n/a

Distribuiți.