Vlad poker utilizează softul de poker de la Relax Gaming Limited, dar nu le oferă jucătorilor decât unul dintre tipurile de poker de pe piață, adică HexaPro.

Vlad poker bonus și recompense

Vlad propune un bonus generos și pentru cei care sunt interesați de singurul joc de poker disponibil deocamdată pe platformă. Astfel, vei putea accesa un bonus de 100% până în limita a 1500 RON, plus 200 de rotiri gratuite la slotul Rise of Ra, dar și 5 token-uri la JackPOT Poker, așa cum este denumită varianta HexaPro a celor de la Vlad cazino.

Vlad poker jocuri cash

HexaPro este singurul joc pe care îl poți încerca deocamdată pe platforma Vlad. Acesta este un joc Texas Hold’em standard, în care te confrunți cu alți doi adversari. HexaPro este un software de poker produs de Unibet, care este parte a grupului Kindred, din care face parte și Vlad cazino. Este de văzut dacă responsabilii de la Kindred vor decide să crească numărul jocurilor de poker al Vlad cazino.

Fotografii

Turneele Poker

Singurul tip de poker disponibil pe platforma Vlad este HexaPro, joc de Sit & Go cu 3 mâini, care îți oferă șansa să câștigi rapid până la 1000 de ori suma taxei de participare. Fiecare HexaPro are un fond de premiere atribuit aleatoriu și îți oferă șansa de a juca pentru marele premiu de 100000 €. Taxa de participare este cuprinsă între 1 € și 100 €.

Jocuri cashHexaPro
Turnee SpecialeSit & Go
Intervale pentru mizăHexaPro: 1 € la 100 €
Jucători activi online (în medie)n/a

Distribuiți.