NetBet poker este un nume important în industria jocurilor de poker, cu o experiență de peste două decenii. Din 2014 activează sub acest nume, însă în trecut s-a numit Poker770, ceea ce arată în mod clar istoria legată de jocul de poker. Într-o zi obișnuită, pe platforma NetBet sunt în medie 2.500 de jucători, dar la orele de vârf poți găsi și 5.000 de jucători dornici de câștig. Există și turnee NetBet cu 10.000 de jucători de poker, ceea ce spune totul despre calitatea și atractivitatea acestei platforme. Numărul mare de jucători se datorează faptului că NetBet folosește rețeaua iPoker, una dintre primele rețele care au propus pokerul pentru jucătorii din România.

Netbet poker bonus și recompense

NetBet poker atrage ca un magnet jucătorii prin bonusurile sale generoase. Analizând oferta celor de la NetBet este clar că aceasta este una dintre cele mai bune de pe piață. La prima depunere beneficiezi de un bonus de 200%, în limita a 1500 de euro. De asemenea, tot la prima depunere jucătorii sunt răsplătiți cu un bonus suplimentar de 20 de euro, pe care îi poți folosi oricând dorești.

În plus, NetBet poker are și un club VIP, care îi răsplătește pe cei mai fideli jucători cu diverse recompense și beneficii. Cu cât statutul tău în clubul VIP este mai privilegiat, cu atât primești extra puncte mai ușor. Nivelurile la care vei accede sunt Bronz, Argint, Aur, Platină și Diamant. Pentru a avansa în cadrul acestor categorii trebuie să aduni puncte, care îți sunt atribuite în funcție de plățile pe care le faci și de rake-ul din jocurile tale.

Numărul de puncte aferente fiecărui nivel:

  • Bronz – 0 puncte
  • Argint – 20 de puncte pe lună
  • Aur – 500 de puncte pe lună
  • Platină – 4.000 de puncte pe lună
  • Diamant – 25.000 de puncte pe lună

Spre exemplu, pentru o taxă de 1€ primești 22 de puncte, iar pentru un rake de 1€ ești recompensat cu 20 de puncte. Fiecare nivel îți permite să participi la diverse turnee VIP freeroll, să câștigi bonusuri cash, să aduni puncte pentru tichete de intrare la turnee și să cumperi din magazinul VIP Shop.

Netbet poker jocuri cash

NetBet poker demonstrează că experiența pe piață a contribuit la oferirea unei palete largi de opțiuni în materie de jocuri, dar concentrându-se pe ceea ce își doresc cei mai mulți dintre jucători. Platforma se axează pe 7 jocuri: Texas Hold’Em, Omaha, Omaha Hi/Lo, Pot Limits, No Limit Pots, 5 Card Stud și 7 Card Stud. Acestea vin cu posibilitatea de a juca la o singură masă, dar ai și opțiunea meselor multiple.

Cel mai mare interes din partea jucătorilor care folosesc platforma NetBet Poker este orientată către jocul No Limit Texas Hold’em. Sunt foarte multe opțiuni ale acestei versiuni, alături de jocuri precum Omaha și Omaha Hi/Lo cu mize de la 0.01, 0.02€. Majoritatea taxelor de înregistrare încep de la 2 € și merg până la 400 €. Cu cât sumele solicitate sunt mai mari, numărul jucătorilor scade. Destul de populare sunt și jocurile față în față (heads-up).

Foarte greu vei găsi o masă la care să nu fie mulți jucători gata să câștige bani cash. În orice moment al zilei poți găsi jocuri pe gustul tău, însă foarte populare sunt jocurile cu intrare liberă, unde mizele sunt mici.

Un alt joc care se bucură de un interes mare la NetBet este Pot-Limit Omaha, unde mizele sunt mai mici, unde vei găsi destule opțiuni și unde adrenalina este la cote destul de înalte.

Un aspect important, neglijat de mulți jucători, este faptul că NetBet îți oferă statistici la începutul jocului prin intermediul graficii și a unui software de înalt nivel. Acest lucru te ajută să îți cunoști mai bine adversarii și să știi ce strategie poți aborda.

Fotografii

Turneele Netbet poker

NetBet este o platformă generoasă în ceea ce înseamnă turnee de poker, cu o diversitate remarcabilă și cu un fond de premiere total garantat ce depășește suma de 5 milioane de euro în fiecare lună. Astfel, poți alege dintre turneele de tip freeroll (zilnice sau săptămânale), turneele de tip MTT (multi-table), cele față în față, MET (multiple entry tournaments, turnee cu intrări multiple), speed poker (în care intensitatea jocului este la cote înalte), twisted poker sau cele sit & go.

Să începem cu cele care nu au taxă de participare, cele freeroll, care sunt numeroase și foarte căutate, deoarece ele oferă jucătorilor posibilitatea să câștige premii, dar este și o bună ocazie de a exersa pe gratis.

NetBet poker oferă de asemenea turnee satelit, un tip special de turneu de poker unde câștigătorul câștigă un loc la un turneu de poker important.

De un mare interes se bucură turneele Daily Clasic, care au taxe de participare între 5 și 10 euro și sunt programate uniform pe tot parcursul zilei. De multe ori, acest tip de turnee au premii garantate chiar și de 5000 de euro.

Pentru cei dispuși să sacrifice sume de bani mai mari, NetBet pune la dispoziție turnee high rollers, care au taxe de participare de până la 300 de euro, cu premii garantate de până la 25000 de euro.

Netbet iPoker
Jocuri cash
  • Texas Holdem
  • Omaha
Turnee SpecialeSit & Go
Intervale pentru miză
  • Texas Holdem: 0,01-0,02 la 5-10 €
  • Omaha (Pot): 0,01-0,02 la 5-10 €
Jucători activi online (în medie)2500

Distribuiți.