Termeni și Condiții

termeni și condiții

Pentru a utiliza acest site și a naviga prin conținutul său, înseamnă că ești de acord cu următorii termeni și condiții de utilizare, care împreună cu condițiile de confidențialitate stau la baza folosirii site-ului Cazino24.ro.

Excluderea Răspunderii

Paginile care au fost create pentru Cazino24.ro au doar un scop informativ. Toate informațiile și datele provin din surse pe care echipa Cazino24.ro le consider de absolută încredere.

Totuși, informațiile de pe Cazino24.ro nu reprezintă oferte de jocuri, nu oferă nicio garanție în privința corectitudinii lor, a acurateței, a faptului că sunt complete și adecvate, nici explicit sau implicit, astfel că nu stau la baza vreunui contract sau a vreunei obligații față de cei care le folosesc.

Informațiile prezentate aici sunt la dispoziția dumneavoastră și nu pot fi copiate, publicate sau descărcate ori direcționate altor persoane.

Cazino24.ro se adresează doar persoanelor cărora le este permis să participe la jocuri de noroc în general sau la jocuri de noroc în străinătate, întotdeauna în acord cu prevederile legale ale țării lor. Dacă jocurile de noroc sunt interzise în țara ta, Cazino24.ro îți solicită să închizi acest website imediat.

Cazino24.ro nu este responsabil pentru consecințele, pagubele care ar putea rezulta din folosirea sau omisiunea ideilor sau concluziilor conținute în aceste documente.

Responsabilitatea

Ai responsabilitatea absolută de a te asigura că orice produse, servicii și informații disponibile pe Cazino24.ro, îndeplinesc cerințele tale specifice.

Legislația

Folosirea neautorizată a acestui site web poate fi considerată o infracțiune penală. În acest caz, echipa Cazino24.ro își rezervă dreptul de a urma orice acțiuni legale.

Te rugăm, de asemenea, să citești Politica de confidențialitate.