Poker

poker

Rețeaua de poker online, adică software-ul care îți permite să joci împotriva jucătorilor reali, a fost o parte integrantă a cazinoului online încă de la primii pași pe internet, în anii 1990. Evoluția internetului și dezvoltarea accelerată a software-ului au făcut pokerul o alegere excelentă, sigură și extrem de atractivă pentru o partidă rapidă împotriva altor jucători.

Însă, în ciuda avântului fulminant pe care l-a luat acest joc, nu toate cazinourile online au ales să parieze pe o rețea de poker. Acest lucru s-a întâmplat pentru că pokerul este o piață specializată, care vizează jucători specifici.

Pe pagina noastră de Poker facem o analiză a cazinourilor online care oferă posibilitatea de a juca poker online, în rețele de încredere și sigure. Din lista de mai jos, selectează cazinoul despre care dorești să afli mai multe și fă clic pe RECENZIE pentru a citi analiza noastră detaliată a ofertei de poker.

Poker din România

CAZINO ONLINEPOKER NETWORKJOCURI
L1160654W000324888 Poker

888 Poker

mai mult
888 poker
 • Texas Hold'em
 • Omaha
DESCHIDE CONT
L1160651W000195Netbet Poker

Netbet Poker

mai mult
iPoker
 • Texas Hold'em
 • Omaha
DESCHIDE CONT
L1213853W001291Las Vegas Poker

Las Vegas Poker

mai mult
BetConstruct
 • Texas Hold'em
DESCHIDE CONT
L1160657W000330Unibet Poker

Unibet Poker

mai mult
Unibet
 • Texas Hold'em
 • Omaha
DESCHIDE CONT
L1160658W000323Pokerstars Poker

Pokerstars Poker

mai mult
Pokerstars
 • Texas Holdem
 • Omaha
 • Stud
 • Draw
 • Mixed Games
DESCHIDE CONT
L1172986W000768Publicwin Poker

Publicwin Poker

mai mult
Publicwin
 • Texas Hold'em
DESCHIDE CONT
L1160657W000330Vlad Poker

Vlad Poker

mai mult
HexaPro (Unibet)
 • HexaPro
DESCHIDE CONT

Câteva cuvinte despre rețelele

Pe cazino24.ro folosim termenul de rețea de poker pentru a ne referi la un conglomerat de camere de poker care împart același software și aceeași rețea de jucători. Este, în esență, binecunoscutul joc de poker online între jucători reali, pe care mulți dintre noi îl cunoaștem din nenumăratele videoclipuri pe care le-am văzut și ne-am bucurat.

Pentru a evita confuzia, rețeaua de poker se referă la un joc între utilizatori reali ai rețelei, din întreaga lume. Nu trebuie confundată, de exemplu, cu jocurile de poker în care evoluăm împotriva unui dealer – cum ar fi video poker (împotriva unui dealer digital) sau poker live (în care jucăm în timp real, prin streaming live, împotriva unui dealer real care stă la o masă dintr-un cazinou).

De fapt, camerele de poker au o istorie lungă, care este sinonimă cu istoria cazinourilor online, datând de la mijlocul anilor 1990, când internetul era în plină expansiune. Odată cu dezvoltarea tehnologiei și popularitatea în creștere a pokerului (în principal Texas Hold’em), rețelele online s-au diversificat într-un ritm alert. Ai astăzi posibilitatea de a alege dintre sute de mese, cu blind-uri diferite, care să se potrivească tuturor bugetelor.

Tipuri de poker online

Fără îndoială, cel mai popular tip de joc de poker online este Texas Hold’em, care își datorează notorietatea bine-cunoscutelor emisiuni tv, dar și implicării în fenomen a numeroase staruri din sport sau cinema. În acest joc, participanții primesc la începutul jocului câte două cărți. Acestea trebuie combinate cu cel puțin 3 cărți de pe masă pentru a obține cea mai bună mână. Se pot folosi una, ambele cărți din mână sau chiar nici una, în funcție de situație.

Omaha este un tip de poker asemănător Texas Hold’em. De această data, jucătorii primesc 4 cărți la începutul jocului și trebuie să folosească două dintre ele, pentru ca, împreună cu trei cărți de pe masă, să formeze cea mai bună mână.

Omaha Hi-Lo este o deviație a jocului mai sus menționat. Diferența este că poți trage la ambele capete – se premiază cea mai bună și cea mai proastă mână. Cea mai slabă mână se stabilește luând în considerare valoarea cărților, de la cea mai mare la cea mai mică, fără să existe vreo pereche. În cazul în care nu se poate stabili jucătorul cu cea mai mică mână, tot potul va merge la jucătorul cu cea mai bună mână.

Stud este un tip de poker în care fiecare jucător primește șapte cărți pe parcursul întregului joc, între rundele de pariere. La final, se folosesc 5 dintre cele 7 cărți pentru a forma cea mai bună mână.

Seven Card Stud Hi-Lo este asemănător jocului de Stud, însă aplică și regula discutată mai devreme la Omaha Hi-Lo, premiindu-se și cea mai slabă mână.

Five Card Draw este jocul în care fiecare participant primește câte cinci cărti de la început. Fiecare are dreptul să ceară schimbarea a până la 3 cărți, o singură dată. Câștigă mâna cea mai bună rezultată, conform regulilor bine cunoscute de la Texas Hold’Em.

Acestea sunt poate cele mai cunoscute și mai jucate tipuri de poker, însă multe cazinouri online au ales să își diversifice și mai mult oferta, pe care te invităm să o consulți în pagina dedicată de cazino24.ro fiecărui operator.

Turnee de poker online

Așa cum se întâmplă și în cazul celorlalte tipuri de jocuri din cazinourile online, și în cazul poker-ului este foarte important furnizorul software-ului. Fie că este vorba despre mai multe mese, freeroll-uri, sateliți și evenimente mari, turneele sunt un magnet pentru zeci de mii de jucători din întreaga lume, indiferent de experiența lor la poker, iar software-ul trebuie să fie impecabil pentru a face față numărului uriaș de utilizatori.

Trebuie menționat că rețelele de poker aparțin unor companii gigantice care sunt active în jocul digital, fie că sunt mari furnizori de software, mărci internaționale de cazinouri live sau mari companii de pariuri. Prin urmare, rețelele de poker deținute de companii mari sunt considerate complet sigure și de încredere.

La cazino24.ro evaluăm pentru tine cazinourile pieței românești care cooperează cu o rețea de poker, sperând să te ajutăm să faci cea mai bună alegere posibilă în funcție de preferințele tale!