Pokerstars poker este cel mai bun loc unde trebuie să te afli dacă ești jucător de poker și probabil că deja știi acest lucru. Este de departe cea mai mare comunitate de poker, având de toate: mai mult de o duzină de jocuri cu bani cash, turnee extraordinare și evenimente live incredibile.

Pokerstars Poker bonus și recompense

Pokerstars poker are ca principal pachet de bun venit un bonus la prima depunere de 100% până la 600$. Bonusul funcționează cu puncte de răscumpărare pe care le câștigi de fiecare dată când plătești miza la un joc cu bani cash sau o taxă de intrare la un turneu. Este similar cu schema de rambursare a unui rake și pentru fiecare 1$ plătit vei câștiga 5 puncte de răscumpărare. La fiecare 75 de puncte de răscumpărare contul tău Stars este creditat cu 5$. Dacă lucrăm puțin cu cifrele, asta se traduce prin faptul că procentul de rambursare este de 33%, ceea ce este foarte generos pentru jucător. Ai la dispoziție patru luni pentru a strânge punctele de răscumpărare pentru a ți se elibera bonusul în cont.

Ca alternativă, poți opta pentru bonusul gratuit de joc de 30$ la prima depunere. Astfel, în acest fel vei beneficia zilnic de pachete de tichete gratuite de câte 5$ pentru primele 6 zile. Nu este o ofertă rea deloc, mai ales dacă primul tău depozit este mic, să spunem de aproximativ 30-40$. Totuși, dacă primul tău depozit este unul semnificativ, îți recomandăm să folosești bonusul principal de până la 600$.

Din acea clipă, Pokerstars poker oferă un sistem de recompense similar care se traduce prin bani înapoi și alte oferte. Pentru fiecare 1$ pe care îl plătești ca taxă a cazinoului pentru jocul oferit sau taxă de participare, vei primi 100 de puncte recompensă care se adaugă unei bare de progres. Când bara de progres se umple, vei deschide un cufăr. Dacă deschizi suficiente cufere urci la un nivel superior cu alte cufere pentru o perioadă de 28 de zile. Acest proces este evidențiat în tabelul Pokerstars poker de mai jos.

Chest LevelReward Points RequirementsNumber of Chests to Level UpChest ValuePoker Reward %Monthly Poker Challenges %
Blue33350.50$15%Unavailable
Bronze93551.50$16%Unavailable
Silver285075$17.5%Up to 40%
Gold10800720$18.5%Up to 40%
Diamond375001075$20%Up to 40%
Black100000n/a250$25%Up to 40%

Cuferele conțin cadouri personalizate (în esență bazate pe istoria ta de joc), inclusiv StarCoins care pot fi folosite în magazinul de recompense, Reward Shop, pentru mai multe cadouri și bani înapoi. Stilul personalizat de recompense face din sistemul Pokerstars Reward un lucru unic, dar în același timp face aproape imposibilă modalitatea de a calcula un procentaj general al rakeback-ului.

Pokerstars Poker jocuri cash

Pokerstars poker este un paradis online de poker. Oricare ar fi jocul tău favorit, foarte probabil îl vei găsi la Pokerstars. Jocuri Hold’em, jocuri Omaha, Stud Games, jocuri Draw, jocuri Mixed, este o bogăție de jocuri cash, cu multe mese de unde poți alege, cu tot felul de mize diferite. Este de asemenea și 6+ Hold’em cu un pachet redus (fără cărțile 2,3,4 și 5) unde o culoare bate o combinație full house. Bineînțeles, Hold’em fără limită și Omaha cu limitare a pariului maxim sunt de departe cele mai populare opțiuni, mai ales la nivelul de jos al mizelor, ceea ce duce la un trafic ridicat, dar nu vei avea probleme în a găsi un loc la o masă de 6 sau de 9 jucători.

Fotografii

Turneele Pokerstars Poker

Pokerstars are de departe cea mai mare colecție de turnee de toate felurile și tipurile, de la posibilitatea de juca simultan la mai multe mese, sateliți și knockout, la evenimente speciale și turnee recurente, cu o varietate extraordinară de taxe de participare pentru toate portofelele. Sunt, desigur, turnee Sit & Go, precum și turnee Hold’em și Omaha. Te poți delecta și cu Spin & Go, un turneu exclusiv al Pokerstars unde la începutul mâinii o tragere aleatorie se desfășoară pentru a stabili premiul, oferindu-le jucătorilor oportunitatea de a câștiga până la 2.500 $.

Turnee Pokerstars poker sunt acele locuri unde vrei să fii, mai ales dacă ești un pasionat de poker. Ele oferă mai mult de 15 turnee majore în mod recurent, plus seriile anuale majore, precum World Championship of Online Poker (WCOOP) sau Spring Championship of Online Poker (SCOOP).

Unul dintre cele mai faimoase turnee săptămânale este Pokerstars Sunday Million, cel mai mare turneu săptămânal de poker din lume cu un buget de premiere garantat de 1 milion de dolari. Poți intra prin plata directă a taxei de participare de 109$ sau poți câștiga un loc prin participarea la sutele de turnee-satelit care sunt organizate în săptămânile de dinainte și până duminică.

Pokerstars poker Omania este o serie de turnee pentru jocul Omaha, care se derulează în fiecare zi, cu taxe de înscriere diferite, care încep de la niveluri joace, de 3$ sau 4$, dar locuri gratuite pot fi câștigate prin intermediul sateliților cu taxă de participare și mai joase. Fiecare turneu Omania are un buget de premiere garantat.

Dacă ești un începător sau tipul de jucător care plasează mize mici, atunci poate ar fi bine să te orientezi către seria de turnee Pokerstars Poker MicroMillions. După cum o descrie chiar Pokerstars: “MicroMillions este o serie de turnee pentru ‘cei mici’. Deși toată lumea este binevenită, MicroMillions este destinată jucătorilor care vor să joace un campionat de poker, dar nu dispun de bani pentru evenimentele majore cu taxă de intrare mare.” Taxele de înscriere se situează între 1.10 $ și 5.50 $ pentru majoritatea evenimentelor, cu o taxă de înscriere de 22$ la evenimentul principal.

Pokerstars poker
Jocuri cash
  • Texas Holdem (fără limită, cu limită, 6+ Hold’em)
  • Omaha (limită de buget de premiere, Hi/Lo, 6 Card Omaha, 5 Card Omaha, Courcheve)
  • Stud (7 Card Stud, Razz)
  • Draw (5 Card Draw, 2-7 Triple Draw, 2-7 Single Draw, Badugi)
  • Mixed Games (8-Game, HORSE, Hold’em/Omaha Mix)
Turnee Speciale
  • Zoom (Fast Fold)
  • Sit & Go
  • Spin & Go
Intervale pentru miză
  • Texas Holdem: 0,01-0,02 la 200-400$
  • Omaha (Pot): 0,02-0,04 la 200-400$
Jucători activi online (în medie)6000

Distribuiți.