Las Vegas oferă o platformă ușor de utilizat, fiabilă, intuitivă, bazată pe software-ul de poker Betconstruct, astfel că nu vei avea dificultăți să navighezi. Pentru a atrage jucătorii, Las Vegas vine cu bonusuri spectaculoase.

Las Vegas poker bonus și recompense

Las Vegas este conștient că trebuie să ofere un bonus generos pentru a crește comunitatea jucătorilor de poker, iar pentru acest lucru cei care accesează platforma au parte de multiple bonusuri. Chiar și fără depunere, doar cu verificarea identității ai parte de 30 RON și 50 de rotiri gratuite la slotul Shining Crown. Apoi, odată cu prima depunere vin și celelalte bonusuri, după cum urmează:

    • Bonus de 100% la prima depunere în valoare de maxim 1000 RON
    • Bonus de 150% la a doua depunere în valoare de maxim 1000 RON
    • Bonus de 200% la a treia depunere în valoare de minim 500 RON

Poker jocuri cash

Las Vegas nu oferă o gamă prea variată de jocuri de poker. Te poți delecta doar cu Texas Hold’em, dar Las Vegas anunță că va avea și jocul Omaha. O altă opțiune pe platforma Las Vegas este jocul Sit&Go.

Pentru a te juca Texas Hold’em va trebui să îți alegi un nume sau o poreclă, după care vei putea să intri direct în acțiune sau doar să observi. Valoarea taxei de participare este de minim 20 RON și maxim 200 RON, iar valoarea pariului este în funcție de taxa de înscriere și o poți selecta din opțiunile jocului. Poți juca la mese de 6 și de 9 persoane. Ai și varianta confruntării față în față, heads-up.

Fotografii

Turneele poker

Las Vegas nu se poate lăuda cu foarte multe turnee de poker, dar promite să se dezvolte și să aducă laolaltă un număr tot mai mare de jucători. Las Vegas folosește o platforma de joc pentru poker furnizata de Soft Construct LTD, provider pentru software-ul de igaming Betconstruct. Prin intermediul acesteia, titularii de cont ai Las Vegas pot juca poker unul cu celălalt și cu persoane înregistrate la alți operatori de poker online din cadrul rețelei Soft Construct. În momentul în care am testat platforma, nu erau decât câteva turnee disponibile, dar așteptăm ca acest lucru să se schimbe.

Las Vegas BetConstruct
Jocuri cashTexas Holdem
Turnee SpecialeSit & Go
Intervale pentru mizăTexas Holdem: 0,25-0,50 RON la 1-2 RON
Jucători activi online (în medie)n/a

Distribuiți.