Unibet poker este unul dintre cele mai cunoscute platforme de poker, cu o reputație foarte bună încă de la înființarea sa. În 2013, Unibet s-a desprins de Microgaming Poker Network (MPN), iar compania s-a concentrat pentru a crea cel mai bun site de poker pentru amatori, cu precădere pe piața europeană. Astfel, în oferta Unibet poker sunt tot felul de turnee, pentru toate gusturile și buzunarele.

Unibet poker bonus și recompense

Unibet poker vine cu o modalitate aparte de a-i bonifica pe cei care aleg serviciile Unibet. Astfel, după înscriere jucătorii sunt recompensați cu un bonus gratuit de 10 euro, după care se oferă un bonus de bun venit de 200 de euro. Bonusul este oferit în fracții progresive, în funcție de rake-ul la care a ajuns jucătorul. În tabelul de mai jos aveți defalcarea bonusului.

Nivel bonusRake necesarCashback %
1€2€50%
4€10€40%
15€50€30%
40€150€26%
140€550€25%

Un calcul simplu ne arată că pentru a încasa bonusul de 200 de euro, ai nevoie de un rake total de 761 de euro. Procentajul rake-ului depinde de miză. Spre exemplu, la mize de 4 sau 10 euro, rake-ul este de 1%, respectiv 3%. Procentul crește odată cu miza. Spre exemplu, la 25 de euro, rake-ul este de 5%.

Începând de la 1 iulie 2021, Unibet poker a lansat un nou program de loialitate. Toate misiunile și sarcinile au fost înlocuite cu puncte, care sunt strâns legate de rake-ul plătit. Pentru fiecare rake primești puncte de loialitate. Programul de loialitate este structurat pe 7 niveluri, fiecare dintre el fiind împărțit în subniveluri. În momentul în care ajungi la un subnivel ca jucător primești puncte bonus.

Punctele bonus pot fi schimbate pentru bani, 1 punct=0,01€. Începând cu nivelul 2, vei primi un rakeback suplimentar de 1% – înmulțit cu multiplicatorul de puncte bonus, pe măsură ce joci la niveluri. Pentru a ajunge la nivelul 3 trebuie să aduni 2000 de puncte de loialitate (20€ rake). De la nivelul 4, bonusurile pot fi deblocate, iar plățile cash devin disponibile. La atingerea nivelului 5, jucătorii câștigă intrarea la un turneu de freeroll online cu premii Unibet Open de 1100 EUR.

În cadrul pachetului de bun venit, Unibet îți oferă posibilitatea să intri în cursa pentru turneul Unibet Open şi vei primi acces la 4 turnee de tip free roll în care valoarea premiilor este de 500 euro. Pe lângă aceste bonusuri vei avea putea aplica la promoţii având ca premii vacanţe şi acces la turnee cu premii de zeci de mii de euro.

Unibet poker jocuri cash

Unibet poker Unibet Poker oferă deja clasicele jocuri No-Limit Hold ‘em și Pot-Limit Omaha, care de obicei monopolizează atenția. În mod normal, interesul pentru Omaha este cu 30% mai redus decât pentru No Limit Hold’em când vorbim de mizele mici, dar deja de la 200€, traficul este asemănător. Jocurile sunt derulate de obicei în formatul de 6 jucători la masă. 70% dintre jocuri se desfășoară pe mize cuprinse între 4€ și 50€, așa că putem trage concluzia că Unibet poker este un loc grozav pentru jucătorii care joacă pe mize mici, iar de la 100€, acțiunea este ceva mai rară. La Unibet poker nu există limită de mese, așa că te poți alătura la oricâte mese dorești, dar nu uita că nu poți alege unde vei juca. Nu există listă de așteptare, așa că te poți bucura de joc imediat. Există și alte versiuni de poker care în ultima vreme se bucură de interes tot mai mare, precum Omaha Hi-Low și 7-Card Stud Hi-Low. Un aspect important pentru jucătorii Unibet Poker este posibilitate de a aprofunda diverse tipuri de online poker cu ajutorul ghidurilor special concepute pentru înţelegerea mai uşoară a fiecărei variante.

Fotografii

Turneele Unibet poker

Unibet poker are turnee pentru toate tipurile de jucători și în funcție de disponibilitatea acestora de a juca pe mize mai mici sau mai mari. Astfel, pe platforma de poker a Unibet sunt împărțite în trei categorii, în funcție de mize: de la 0 la 9 €, de la 10 la 25 € şi peste 26 €.

Tipurile de turnee sunt variate, așa cum îi stă bine unei platforme cu experiență, astfel că vă puteți înscrie la turnee free roll, cu taxe de participare, sateliți, cu premii garantate, cu recompense sau freeze-out.

Foarte populare sunt turneele de tip free rolls cu premii cuprinse între 25€ şi 100€, organizate zilnic, precum Unibet Open Freeroll, 100€ GTD Turbo Holdem Freeroll sau €50 GTD Turbo Omaha Freeroll. În plus, pentru jucătorii nou înscriși pe platforma de online poker a Unibet sunt turnee free rolls cu premii în valoare de 500€, New Player Freeroll, care oferă posibilitatea de a câştiga bani și de a acumula experiență.

Cele mai populare turnee de tip satelit sunt Unibet Open Challenges Freeroll şi HPJ PokerKlubb Unibet Open Ranking. Per total, seria de turnee Unibet online garantează de obicei premii de 400000 de euro în cadrul a 84 de evenimente cu taxe de intrare cuprinse între 0.025 € și 110 €.

De asemenea, jucătorii de poker pot participa şi la turneele offline care se desfășoară sub cupola Unibet, aşa cum este Unibet Open, un turneu deja cu notorietate globală, care vizitează diverse orașe ale Europei, precum Londra, Valletta, Tallin și care atrage atenția jucătorilor amatori și profesioniști din lume. Câștigătorul unui astfel de turneu câștigă de obicei câte 100000 de euro.

Unibet poker
Jocuri cash
  • Texas Holdem
  • Omaha
Turnee Speciale
  • Banzai
  • Sit & Go
Intervale pentru miză
  • Texas Holdem: 0,02-0,04 la 2-4$
  • Omaha (Pot): 0,02-0,04 la 2-4$
Jucători activi online (în medie)1000

Distribuiți.