888 poker oferă una dintre cele mai mari rețele de poker din lume, combinând acțiunea de nivel înalt a jocurilor cash cu bogăția turneelor mari și mici, iar astfel tu îți poți testa abilitățile.

888 poker bonus și recompense

888 poker oferă un bonus de depunere de 100% de până la 3000 RON. Bonusul funcționează cu puncte de răscumpărare, sau puncta bonus pe care le aduni prin plata mizei la jocurile cash sau taxele de înscriere la turnee, iar acestea sunt creditate în contul tău în tranșe de câte 40 RON. Mai exact, primești câte 2 puncte pentru fiecare 1$ (4 RON) pe care îl plătești în rake. Când aduni 100 de puncta bonus, contul tău va fi creditat cu 40 RON. Practic, bonusul este 20% din sistemul de rambursare a rake-ului și ai la dispoziție 90 de zile de la data primului tău depozit după care bonusul expiră.

Există de asemenea un bonus de 50 RON fără depunere, pe care ar trebui să-l soliciți, și prin care primești tichete de turneu după cum urmează în trei tranșe:

  • Prima sumă oferită este de 3 $ (20 de tichete de 0.1 $ și un tichet de 1$)
  • A doua sumă oferită este de 5$ (30 de tichete de 0,1$ și 2 tichete de 1$) și va fi acordată în 3 zile de la revendicarea bonusului
  • A treia sumă oferită este de 5 $ (30 tichete de 0,1$ și 2 tichete de 1$) și va fi acordată în 7 zile de la revendicarea bonusului.

888 poker are un sistem de recompense unic și destul de complex, diferit de sistemul tipic de rambursare a rake-ului și este intitulat 888 poker club. Acest sistem nu depinde de rake-urile pe care le plătești, ci mai degrabă de îndeplinirea „misiunilor” pe care 888 ți le atribuie, iar în acest fel urci la un nivel superior și nu mai cobori. Recompensele inclus pe listă tichete gratuite, bilete de răzuit și monede de aur, care mai târziu pot fi schimbate pe și mai multe recompense. În concluzie, putem spune că 888 derulează promoții mai tot timpul, așa că asigură-te că nu le ratezi.

888 poker jocuri cash

888 poker oferă acțiune din plin la No Limit Hold’em, unde traficul este mereu grozav și unde vei găsi multe mese, mai ales din categoria celor cu mize micro și mici. Pot Limit Omaha înregistrează totodată un trafic semnificativ la jocurile cu mize reduse. Trebuie menționate de asemenea și Limit Hold’em și Omaha Hi-Lo, deși nu foarte multă acțiune se petrece acolo. Mesele au opțiuni de 6 și 9 locuri.

Fotografii

Turneele 888 poker

888 poker are o varietate de turnee cu diferite formate, de la clasicul MTT (multitables, adică mese multiple) la cele cu faze eliminatorii progresive, la turnee satelit, înfruntări, turnee freeroll, sit & go și chiar cele față în față.

Printre cele câteva turnee recurente 888 poker, se remarcă The Big Shot. Este un turneu care se desfășoară de mai multe ori pe zi, cu premii garantate, care este pe placul jucătorilor constanți. Sunt premii garantate de până la 20000 $ per turneu și taxa de participare poate începe de la 11$, cu premii garantate de 7000$. Rumble este de asemenea un turneu zilnic de tipul knockout progresiv, iar acesta merită menționat, cu o varietate de taxe de participare și fonduri de premiere.
888 poker oferă în același timp turnee cu sume importante de bani și evenimente care fac parte din comunitatea globală de poker, precum a fost World poker Tour Deep Stack London online (desfășurat între noiembrie și decembrie 2021) cu un fond de premiere garantat de 3 milioane de dolari.

Per total, mereu vei găsi un turneu care te așteaptă în 888 poker Club, fie că ești doar la început sau dacă ești un jucător experimentat sau profesionist de poker. Taxele de înscriere pornesc de foarte jos, iar ținând cont de traficul ridicat al 888 poker vei găsi mereu un turneu căruia să te alături.

888 poker
Jocuri cash
  • Texas Holdem (no limit, fixed limit)
  • Omaha (pot limit, pot limit Hi/Lo)
Turnee Speciale
  • Snap (Fast Fold)
  • Sit & Go
  • Blast
Intervale pentru miză
  • Texas Holdem: 0,01-0,02 la 100-200$
  • Omaha (Pot): 0,02-0,04 la 25-50$
Jucători activi online (în medie)1000

Distribuiți.