Parteneriat inovator între Winner și Digitain – revoluționarea pariurilor sportive online România

În lumea dinamică a pariurilor sportive online, o nouă colaborare face valuri pe piața românească. Digitain, un furnizor de renume în industria jocurilor de noroc, a anunțat recent o colaborare semnificativă cu operatorul român Winner.ro. Acest parteneriat vizează promovarea și consolidarea pariurilor sportive online pe piața românească. Colaborarea marchează un moment important în industrie.

Conform comunicatului oficial al Digitain, această cooperare cu Winner.ro implică implementarea unei soluții API avansate pentru a îmbunătăți oferta de jocuri online a Winner. Se vor concentra pe piețele cheie din România. Această inițiativă este menită să aducă o evoluție a pieței de pariuri sportive la Winner. Astfel, îți oferă acces la o platformă mai diversificată și inovatoare.

Păreri colabrare Winner și Digitain

Vardges Vardanyan, fondatorul Digitain,și-a exprimat entuziasmul său față de această colaborare. Iată ce spune el :  „Sunt încântat de toată echipa noastră că lucrează cu Winner pe piața reglementată din România. Ca marcă, [Winner.ro] a demonstrat o creștere continuă în ultimii 10 ani de funcționare. Winner continuă să depășească limitele în ceea ce privește inovarea tehnologiei și a produselor pentru jucătorii lor. Prin urmare, așteptăm cu nerăbdare să sprijinim Winner în următoarea fază a călătoriei lor de creștere cu Digitain.”

De partea cealaltă, CEO-ul Winner, Nicklas Zajdel, a subliniat importanța acestei colaborări pentru obiectivele companiei. El a declarat :  „Sunt încântat să intru în direct cu Digitain. Acum accelerăm în direcția pe care am definit-o ca strategie viitoare, care este să avem cea mai bună experiență pentru clienți și produse, cu caracteristici unice și conținut local. Aștept cu nerăbdare să lucrez cu Digitain pentru a continua să inovam produsul nostru de pariuri sportive și să oferim valoare jucătorilor noștri.”

În plus, Dragos Buriu, fondatorul Newton (furnizor de platforme Winner.ro), a lăudat extinderea Digitain în cadrul lanțului de aprovizionare B2B iGaming. El anticipează o creștere continuă a pieței din România datorită colaborării cu Digitain. Această evoluție vine în urma unei alte colaborării recente a Digitain cu Beter. Unde au fost integrate evenimentele ESportsBattle și turneele de tenis de masă Setka Cup în platforma Digitain.

Martin Martirosyan noul CEO adjunct Digitain

Astfel, se diversifică oferta de conținut pentru sporturi și pariuri sportive la nivel global. În contextul acestor schimbări, Digitain a consolidat și echipa de conducere prin numirea lui Martin Martirosyan ca CEO adjunct. El are o experiență solidă în economie și în instituții financiare. Martirosyan se alătură Digitain într-un moment crucial de expansiune globală strategică.

Acest parteneriat între Winner.ro și Digitain reprezintă un pas semnificativ în evoluția pieței de pariuri sportive din România. Colaborarea promite inovații și o experiență îmbunătățită pentru jucătorii români.

Distribuiți.