Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker

Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker și obține a 7-a brățară WSOP, pentru prima dată din octombrie 2013. Aceasta victorie remarcabilă a avut loc în Campionatul Jucătorilor de Poker, cu un buy-in de 50.000$.

Un deceniu de așteptare

Pentru prima dată din octombrie 2013, Daniel Negreanu a câștigat o brățară World Series of Poker. A șaptea victorie din carieră la WSOP . Victoria a venit într-unul dintre turneele de cel mai înalt nivel din programul de vară, Campionatul Jucătorilor de Poker cu buy-in de 50.000$.

În poker, trei meștrii vii le transcend pe toate celelalte în ceea ce privește popularitatea și gradul de conștientizare publicului. Este vorba de Hellmuth, Ivey și Negreanu. În ultimii 20 de ani, fiecare realizare și fiecare alergare profundă s-au simțit pur și simplu mai mari atunci când oricare dintre ei este implicat.

Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker: Drumul spre victorie

Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker, iar această victorie a fost una dintre cele mai memorabile din cariera sa. Daniel Negreanu a petrecut mult timp în pragul eliminării, dar a reușit să supraviețuiască . „Acesta este cel în care apar toți cei mai buni jucători,” a spus Negreanu.

„Structurile sunt foarte lungi. Este dificil. Este o adevărată mizerie să rămâi bine mental timp de cinci zile. Când câștigi acest turneu, îl câștigi. Nu există nicio șansă în Campionatul Jucătorilor de Poker de 50.000$.”

Lupta pentru supraviețuire

Drumul spre victorie al lui Negreanu a fost emblematic pentru lupta persistentă necesară pentru a deveni campion al Poker Players Championship. Chiar dacă turneul a început să-și ia calea târziu în ziua 4, bătălia nu a încetat niciodată. Chiar dacă Ivey a căzut pe locul șapte, iar apoi Benyamine pe locul cinci, Negreanu a fost pe frânghii în mod repetat. Trio-ul s-a luptat ore întregi, schimbând cele mai mari și cele mai mici stive în mod repetat.

Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker: Confruntarea finală

Negreanu câștigă Campionatul Jucătorilor de Poker într-o confruntare epică cu Bryce Yockey. Aceasta a fost ca o luptă de box la categoria grea care a durat 10 runde. Fiecare a căzut în zona de pericol de mai multe ori, iar Yockey l-a avut aparent pe Negreanu pe picioarele clătinate în timp ce se îndreptau spre prima pauză în timpul acțiunii heads-up.

Victoria decisivă

În cel mai slab moment al său, Negreanu și-a canalizat iconul sau ficțional, Rocky Balboa, și s-a scos de pe saltea. La scurt timp după ce au revenit la acțiune, Negreanu a luat poziție în Pot Limit Omaha cu o chintă deschisă și o pereche. Lacrimile i-au umplut ochii lui Negreanu în timp ce a ținut a șaptea brățară WSOP în sus, iar mulțimea adunată a scandat în mod repetat „Daniel” în momentul sărbătoririi sale.

Negreanu  a câștigat Campionatul Jucătorilor de Poker și reintră în top 10 al tuturor timpurilor. El a ajuns în sfârșit la șapte brățări WSOP. Iar, acum gândurile lui se îndreaptă imediat către cât de mult poate dura să ajungă pe locul 8. Cu presiunea aparent de pe umerii lui, Negreanu speră că așteptarea este considerabil mai scurtă decât cele 3.899 de zile pe care le-a așteptat pentru locul 10. „Trebuie să fiu sincer, să am șase a fost oarecum jenant pentru mine”, a spus Negreanu.

Distribuiți.