Winmasters ofertă nouă de bun venit : Bonus dublu pentru tine

Winmasters ofertă nouă de bun venitEști în căutarea unei oferte de nerefuzat? Winmasters ofertă nouă de bun venit este aici pentru tine! Cu un bonus dublu până la 2000 RON și până la 300 de rotiri gratuite, ai toate motivele să te alături acum.

Cum beneficiezi de Winmasters ofertă nouă de bun venit

Iată care sunt pașii pe care trebuie să-i faci :

Conectare și înregistrare

Pentru a beneficia de oferta nouă de bun venit trebuie să te înregistrezi și să te conectezi la contul tău. Asigură-te că ești rezident în România și că nu ai mai efectuat nicio depunere anterior.

Efectuează depunerile

Efectuează prima depunere de minim 100 RON pentru a obține primul bonus. Pentru al doilea bonus, depune minim 200 RON. Aceste depuneri trebuie făcute în primele 30 de zile de la deschiderea contului.

Primești bonusul

La prima depunere, primești un bonus de 100% până la 1000 RON și 100 de rotiri gratuite.La a doua depunere, primești un alt bonus de 100% până la 1000 RON și 200 de rotiri gratuite. Aceste rotiri gratuite sunt disponibile la slotul Shining Crown Clover Chance.

Câștigă extra cu Winmasters ofertă nouă de bun venit

Verifică-ți contul complet (identitate și metodă de plată) și primești încă 55 de rotiri gratuite la Shining Crown Clover Chance. Asigură-te că toate detaliile tale sunt corecte pentru a beneficia de acest bonus suplimentar.

Detalii și condiții pentru Winmasters ofertă nouă de bun venit

Oferta este valabilă pentru utilizatorii noi din România care nu au mai efectuat nicio depunere. Primele două depuneri trebuie făcute în termen de 30 zile de la deschiderea contului.

Cum funcționează ?

Pentru a primi bonusul, trebuie să selectezi bonusul din secțiunea “cadou” în timpul procesului de depunere. Cele 100 și 200 de rotiri gratuite vor fi acordate automat după îndeplinirea cerințelor de rulaj. Valoarea fiecărei rotiri gratuite este de 0.20 RON.

Rotiri gratuite suplimentare

După verificarea completă a contului, primești 150 de rotiri gratuite suplimentare. Aceste rotiri sunt valabile timp de 3 zile de la creditarea lor.

Cerințe de rulaj

Trebuie să rulezi suma bonusului și a depunerii de 35 de ori. Pariurile nu trebuie să depășească valoarea de 20 RON pe rundă/rotire pentru a contribui la cerințele de rulaj.

Excluderi și limitări

Unele sloturi sunt excluse de la utilizarea bonusului de bun venit. Câteva dintre acestea sunt Shields Of Rome, Zeus Wild Thunder, Gods Of Troy, The Shields of Troy, Solar Queen, Solar Temple, Love Joker, Solar Queen. Asigură-te că verifici lista completă de excluderi pe site-ul Winmasters pentru a nu avea surprize.

Nu rata această Winmasters ofertă nouă de bun venit! Înregistrează-te acum, efectuează depunerile necesare și bucură-te de bonusul dublu până la 2000 RON și 300 de rotiri gratuite. Verifică-ți contul pentru a obține și cele 55 de rotiri gratuite suplimentare. Înregistrează-te acum  la Winmasters!

Distribuiți.