Vara vine la Betano cu 600 de rotiri gratuite bonus, pentru noii jucători

În perioada 1-30 iunie, la Betano te așteaptă oferta de bun venit : 600 rotiri gratuite fără rulaj. Îți deschizi cont și beneficiezi de bonus în trei etape : te înregistrezi, verifici contul și faci prima depunere.

La Betano ai peste 2200 de sloturi în ofertă, de la cei mai cunoscuți producători. Mereu apar titluri noi iar distracția e la îndemâna ta oricând dorești. Joci online și te bucuri de oferta specială – rotiri gratuite de la Betano.

Cum participi la promoția Betano?

  • Primul pas este înregistrarea contului de jucător. Parcurgi corect procedura de înregistrare și utilizezi codul promoțional IUNIE600. Primești 100 de rotiri gratuite, de 0.10 RON fiecare,  valabile la slotul Big Bass – Keeping it Reel, de la Pragmatic Play.
  • Al doilea pas este verificarea contului. Trimiți actul de identitate scanat la Betano, contul tău e validat și verificat iar tu primești 100 rotiri gratuite valabile la slotul Gates of Olympus, de la Pragmatic Play. Rotirile au valoarea de 0.20 RON fiecare.
  • Faci prima depunere de minim 100 RON și primești 400 de rotiri gratuite, valabile la slotul Shining Crown de la EGT. Aceste rotiri au valoarea de 0.20 RON fiecare.

Rotirile gratuite au valabilitatea de 7 zile și nu au cerințe de rulaj.

Acum te poți distra în stil mare, cu 600 de rotiri gratuite, dacă devii jucător la Betano, în perioada 1-30 iunie 2023.

Distribuiți.