Promoții în aprilie la Mozzart: Bonusuri și turnee în această lună

promoții în aprilie la MozzartDescoperă cele mai atractive promoții în aprilie la Mozzart Romania! Bonusuri de reîncărcare, turnee emoționante și premii generoase te așteaptă!

Promoțiile în Aprilie la Mozzart Romania: O lună de nesfârșite posibilități

Luna aceasta vine la Mozzart cu o suită de promoții în aprilie care nu trebuie ratate. De la bonusuri de reîncărcare la turnee captivante, iată ce te așteaptă!

Bonusuri de Reîncărcare: Mai mult decât așteptai

Mozzart Romania oferă promoții în aprilie cu bonusuri de reîncărcare incredibile. Poți beneficia de un Bonus de Reîncărcare de 150% în zilele de 2, 9, 16, 23 și 30 aprilie. Fiecare bonus, de până la 500 de lei, vine cu coduri specifice și necesită o depunere minimă de 20 de lei. Codurile bonus specifice sunt 2APR, 9APR, 16APR, 23APR și 30APR. Nu uita de Rotirile Gratuite, care adaugă și mai multă valoare!  Rotirile gratuite îți sunt oferite la diverse jocuri și au o valoare diferită.

Promoții în aprilie la Mozzart : Bonus de 200% în Anumite Zile

În cadrul promoțiilor în aprilie, Mozzart îți oferă un Bonus de Reîncărcare de 200% pe 4, 11, 18 și 25 aprilie. Cu aceleași condiții de pariere ca la bonusul de 150%, acest bonus maximizează șansele tale de câștig. Codurile pentru acest bonus sunt(4APR, 11APR, 18APR, 25APR). Și la acest bonus îți sunt oferite rotiri gratuite extra la diferite sloturi.

Promoții în aprilie la Mozzart Turneu Habanero

Participă la turneul Habanero, între 1 și 15 aprilie, și ai șansa să câștigi o parte din fondul de premii de 5.000 EUR.Fondul de premii de 5.000 EUR va fi distribuit între primii 10 câștigători. Această promoție în aprilie este o oportunitate excelentă de a te bucura de jocuri de top și de a câștiga premii substanțiale.

Turneu Endorphina: Sfârșitul Lunii aduce Premii

De la 16 la 30 aprilie, alătură-te turneului Endorphina pentru a concura pentru un alt fond de premii de 5.000 EUR. Fiecare dintre cei 10 câștigători va pleca acasă cu recompense semnificative, în cadrul acestei promoții în aprilie.

Promoții în aprilie la Mozzart : Turneu Jocuri Live

Pe tot parcursul lunii, Mozzart Romania te invită la un Turneu de Jocuri Live cu premii totale de 10.000 EUR (50.000 RON). Această promoție în aprilie este perfectă pentru tine dacă cauți o experiență de cazino autentică și premii atractive. Ai șansa de a obține unul dintre cele 20 de locuri câștigătoare la aceast turneu.

Aprilie, Luna Promoțiilor la Mozzart

Promoțiile în aprilie la Mozzart Romania sunt create pentru a oferi fiecărui jucător șansa de a câștiga mai mult și de a se bucura de experiențe de joc excepționale. Fie că preferi sloturile, jocurile live sau competițiile, aprilie este luna ta la Mozzart Romania!

Distribuiți.